Sayfalar

23 Ekim 2012 Salı

Eski sevgili ile tekrar beraber olmanın yolları

eski sevgiliyle barışmak
Eski sevgili ile barışmak
Eski sevgili ile barışma yolları-Eski sevgiliyle barışmak için bu formülü deneyin.En kısa zamanda barışacağınız etkili formül burada.

Eski sevgiliyle barışmak oldukça zor bir iştir ve bu zor işe kalkışmadan önce gerçekten onunla yeniden birlikte olmak istediğinizden emin olmalısınız.
Şayet eski sevgilinizde size çekici gelen birşeyin olduğunu düşünüyor ve gerçekten eski sevgili ile barışmak istiyorsanız, ilk önce eski ilişkinizin bir değerlendirmesini yapmalısınız.

Onunla ilişkiniz süresince ilişkinizin istikrarını ve sağlığını bozan ve ayrılmanıza neden olan sebeplerin ne olduğunu iyi belirlemelisiniz.
 Bu değerlendirme kesinlikle onu suçlama  yada onu haksız görme işlemi değildir. Bu değerlendirme, işe nereden başlayacağınızın değerlendirmesi olacaktır.
Eski sevgiliniz aklınızdan çıkaramıyor ve tekrar birlikte olmak için can atıyorsanız aşağıdaki yolları deneyebilirsiniz.

Eski Sevgili İle Barışma Yolları


1.Eski sevgili ile geçmişinizi gözden geçirin.
Geçmişi tekrar düşünün. Onunla tekrar beraber olmak isteyip istemediğiniz konusunda, kendinize karşı dürüst davranın.

2.Eski sevgilinizi arayın.
Eski sevgilinizle iletişime geçin. Facebook veya kısa mesaj yoluyla değil onunla direk telefonla arayarak konuşun fakat sıkboğaz ederek işi abartmayın.

3. Eski sevgilinizle bir buluşma ayarlamaya çalışın.
Mesela sizde kalan bir eşyasını geri vermek istemeniz, yeniden görüşmenize uygun bir bahane olabilir.
Bir buluşma ayarlamaya çalışın. Buluşmayı kabul etmezse, onu görebilmek için bahane yaratın.

4. Ona bir hediye alın
Onun nelerden hoşlandığını unutmadığınızı ve onu düşünüyor olduğunuzu belli edecek bir hediye alın. Hediye konusunda yaratıcı olmaya çalışın.

5.Onun aramasını bekleyin
Ayrıldığınız eski sevgiliyi çok fazla arayarak rahatsız etmeyin. Onun sizi aramasını bekleyin.

6. Ona özel olduğunu hissettirin
Mesela üçüncü kişilere de ilişkinizden bahsettiğinizi söyleyin. Bu, kendisini özel hissetmesini sağlayacak ve gerçekten onu istediğinizi anlamasına yardımcı olacaktır.

7. Eski günleri hatırlatın
Eski sevgilinizle eskiden birlikte vakit geçirdiğiniz, anısı olan yerlere davet edin. Bu şekilde hafızası tazelenmiş olur ve birlikteyken ne kadar güzel şeyler yaşadığınızı düşünerek sizden daha çok etkilenir.

8.Sabırlı olun
Eğer buluşma gerçekleşince gecenin sonunda sizi, evine kahve içmeye çağırırsa bir bahane uydurarak başka güne erteleyin. Onu cinsel bir obje olarak görmediğinizi, gerçek anlamda bir birlikte olmak istediğinizi ona hissettirin.
Şayet bu kadar çabaladıktan hiçbir sonuç alamadıysanız ve ilişki kronik bir hal aldıysa "eski sevgili ile barışmak" için son olarak size Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları isimli kitabı önerebiliriz.
Bu kitaptaki bilinçaltı formüllerle onun bilinçaltını etkileyerek size geri dönmesini sağlayabilirsiniz.

Şayet bu yazıyı şu anda okuyan erkekseniz size önereceğimiz kılavuz ise Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları adlı kitaptaki taktikleri uygulayarak eski kız arkadaşınızla beraber eski güzel günlerinize dönebilirsiniz.E-kitabı burayı tıklayarak inceleyebilirsin.

12 yorum:

  1. bu eski sevgiliyi geri getirme yollarını zaten denedim olmadı. bide bu tavsiye ettiğiniz kitabı deniycem inşallah işe yarar

    YanıtlaSil
  2. eski sevgilimi geri döndürmek istiyorum bu kitap işe yararmı.lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarıyo denebilir en azından hiç birşry yapmadan beklemekten daha iyi.bu kitabı okuyunca kendinizi güçlü hissediyorsun ayaklarının üstüne sağlam basıyorsun ve en önemlisi ne yapman gerktiğini biliyorsun

      Sil
    2. kitaptaki taktikleri uygula işe yarıyor.biz şimdi tekrar beraberiz çok şükür

      Sil
  3. Çok saçma bırakın hatasını anlasın da size geri dönsün boş iş bu kitapla falan eski sevgiliyi geri döndürmek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzelim zaten kitapla eski sevgiliyi döndürmek olmaz.Fakat kitaptaki taktiklerİ ve formülleri uygulamak eski sevgiliyi geri döndürüyor anladığım kadarıyla :)

      Sil
  4. Eski sevgilimden aeamıza soğukluk girdi diye ben ayrıldım. Çok fazla gururlu biri. Aşırı. Pişmanım. Nasıl geri döndürebilirim?

    YanıtlaSil
  5. hic birsey onu döndüremez toprağı bol olsun.

    YanıtlaSil
  6. Erkekler icn yokmu mk

    YanıtlaSil
  7. Hem erkekler için hemde bayanlar için bir ilişki rehberi olan Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Dijital Eğitim Kitabı var.

    YanıtlaSil
  8. Eski sevgilimin yeni sevgilisi var ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  9. Gotu tavan yapmis erkekleri dondermek imkansizdir agizlari oyle bir laf yaparki hakliylen kendinizi haksiz bir sucluluk psikolojisi icerisinde bulursunuz

    YanıtlaSil